Aanvullende info en kosten Loungestudio VG.S450K0D

Deze studio heeft een huurcontract van 1 jaar en wordt in principe telkens met 1 jaar verlengt. Minimum huur periode is 6 maanden.De opzegtermijn betreft twee maanden.

Ons meubilair kan opgeslagen worden zodat uw eigen meubels in de ruimte gebruikt kunnen worden.

In het pand zijn rokers en huisdieren uitgesloten!
Ook is het voor kinderen niet geschikt… #sorry

Kosten overzicht:
Huur: € 574,00 per maand
Belastingen en Verzekeringen: € 36,00 per maand
Energie, Gas, Water en Automatisering: € 130,00 per maand
Services, Diensten en Faciliteiten: € 42,00 per maand

Eén extra persoon kan in deze studio, maar wordt ingeschreven als logee en betaald hier dan apart voor. De logee zal gelijktijdig met de hoofdhuurder de kamer moeten verlaten.
Bij wisseling van logee wordt dit schriftelijk vastgelegd en bij beëindiging wordt dit ook tenminste één maand van te voren schriftelijk aan de verhuurder medegedeeld. Ook kan de verhuurder en de hoofdhuurder tussentijds het logees contract beëindigen!!

De hoofdhuurder blijft volledig aansprakelijk voor eventuele schade, onderhoud en de naleving van de opgestelde huisregels. Alsmede ook voor het totale huurbedrag waar de kamer inclusief logee voor aangeslagen wordt.

U betaald één maandhuur als borg, deze ontvangt u retour na beëindiging van de huurovereenkomst en bij inlevering van de kamersleutels, u betaald geen commissie, administratie of sleutelgeld
Bij aanvang betaalt u twee maandhuren vooruit, daarna wordt de huur per maand gefactureerd.
Het logees bedrag voor deze kamer komt op € 50,00 per maand, dit is een totaalbedrag voor de huur, bel. verz. energie en services.
Uw gezamenlijke verplichting om de hal opgeruimd en schoon te houden kunt u met €45,00 per maand afkopen.


Hier heeft u werkelijk alles voor, er komen gegarandeerd geen kosten meer bij!